Årets inspiratörer

 

Här presenterar vi ett litet smakprov av spännande inspiratörer till årets konferens.

Vi fyller på vartefter och lägger under sommaren ut det slutgiltiga programmet.

Pella.png

PELLA THIEL

Ekolog och föreläsare

Pella arbetar med förändringsprocesser, ledarskapsutveckling och kommunikation för ett samhälle i harmoni med naturen. Hon har varit med och startat bland annat Omställningsnätverket, en gräsrotsrörelse för lokal resiliens, Lodyn där hon jobbar med ekopsykologi och naturens rättigheter, samt End Ecocide Sverige .

www.pellathiel.se

Peder.png

PEDER KARLSSON

Musiker

Peder Karlsson är ordförande i End Ecocide Sverige, ​en del av nätverket Naturens Rättigheter i Sverige. Peder undervisar i ledarskap för rytmisk körsång, bl a vid Royal Academy of Music in Aalborg&Aarhus, Danmark (RAMA). ​Han utvecklar nya metoder och övningar för hur sång och rytm kan inspirera människor till kreativ samvaro.

Jonna_edited_edited.jpg

JONNA BORNEMARK

Filosof, forskare och författare

Några av Jonnas intresseområden är kvinnan i filosofin, mätbarhetens gränser och relationen mellan erfarenhet och teori. 2018 gav hon ut den uppmärksammade boken Det omätbaras renässans som har diskuterats vitt och brett i press och media. Jonna är även verksam som lärare på Södertörns högskola.

Eva S.png

EVA SANNER

Författare, terapeut och föreläsare

Eva Sanner är diplomerad psykosyntesterapeut, utbildad i ekopsykologi och författare.

Eva har många års erfarenhet av terapeutiskt arbete och är också ordförande i Omställning Hällungebygden utanför Göteborg.

www.evasanner.se

... och många fler!